Vasile Alecsandri, nr. 39, Baia Mare

Luni-Vineri 9:00 - 20:00

Ce este turismul dentar?

Turismul dentar a devenit un subiect de interes major în ultimul timp, iar din ce în ce mai mulți medici promovează turismul medical ca o opțiune accesibilă și practică pentru pacienții care caută tratamente stomatologice de înaltă calitate la prețuri mai mici. Clinica noastră pune la dispoziție echipamente și aparatură de ultimă generație și o echipă de stomatologi cu experiență, dedicată pacienților. Prețurile noastre sunt accesibile, iar într-un singur sejur, puteți avea problemele dentare rezolvate. Îți oferim posibilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul, adică să îți rezolvi problemele stomatologice într-un timp scurt și, în același timp, să te bucuri de o minivacanță în inima Maramureșului. Nu trebuie să îți faci griji nici în privința organizării călătoriei tale. Pe lângă serviciile stomatologice de calitate, îți punem la dispoziție servicii de ospitalitate. Îți asigurăm transportul de la aeroport, cazarea, precum și un specialist care să îți ofere sprijin și suport pe toată durata tratamentului.

DESPRE BAIA MARE

Baia Mare este un oraș de poveste, situat în inima Maramureșului, care te cucerește prin frumusețea sa și prin atmosfera liniștită și primitoare. Acest oraș îmbină armonios tradiția cu modernitatea, oferind o experiență unică și autentică pentru toți cei care îl vizitează.

Câteva atracții turistice din Baia Mare:

 • Turnul lui Ștefan
 • Piața Libertății
 • Muzeul Satului
 • Muzeul de Etnografie și Artă Populară
 • Muzeul de Etnografie și Artă Populară
 • Muzeul de Mineralogie
 • Catedrala Ortodoxă Episcopală “Sfânta Treime”

CAZARE LA CASA
BĂIMĂREANĂ

Pachetul include cazare la Casa Băimăreană, o proprietate modernă, situată în aceeași clădire cu clinica dentară. Cazarea se află la doar 7 minute de Centrul Vechi al orașului și alte 5 minute de Centrul Nou, oferind astfel o locație perfectă pentru a explora frumusețile orașului. Camerele sunt spațioase și confortabile, astfel încât sejurul dumneavoastră să fie unul relaxant și plăcut.

Care sunt benificiile tale?

COSTURI REDUSE

Prin turismul dentar, poți beneficia de tratamente stomatologice de înaltă calitate la prețuri accesibile.

ATRACȚII TURISTICE

Îmbină utilul cu plăcutul. Beneficiezi de servicii stomatologice de înaltă calitate și în același timp explorezi locuri noi.

CALITATE

Utilizăm materiale de top disponibile pe piață, garantând astfel calitatea serviciilor stomatologice oferite.

EXPERIENȚĂ

Echipa Denta Like este formată din medici stomatologi cu experiența de peste 20 de ani în domeniu.

COSTURI REDUSE

Prin turismul dentar, poți beneficia de tratamente stomatologice de înaltă calitate la prețuri accesibile.

De ce
implantul dentar?

Implantul dentar este unul dintre cele mai căutate tratamente stomatologice în turismul dentar din mai multe motive. În primul rând, implantul dentar este o procedură complexă și costisitoare care poate fi efectuată de către medicii stomatologi cu experiență și cunoștințe avansate. În al doilea rând, prin turismul dentar, turiștii pot economisi o sumă semnificativă pe implanturile dentare, deoarece acestea sunt mai accesibile ca preț în România.

Pachetul include:

 • Evaluare medicală
 • Planul de tratament
 • Transportul de la/la aeroport
 • Cazare
 • Preț: 800€

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi?

Aeroporturi în apropiere

Oradea

Distanță

202 km

Timpul parcurs până la clinică

3 h

Cluj-Napoca

140 km

2 h 30 min

Satu Mare

71 km

1 h 30 min

Baia Mare

10 km

20 min

CONTACT:

Locație.

Vasile Alecsandri 39 Baia Mare, Romania

Accesează pagina noastră de Facebook.Accesează pagina noastră de Instagram.