Vasile Alecsandri, nr. 39, Baia Mare

Luni-Vineri 9:00 - 20:00

Servicii și tratamente dentare

Stomatologie generală

Stomatologia generală se ocupă de sănătatea dentară și a cavității orale, ajutându-te să îți păstrezi un zâmbet sănătos și strălucitor. Medicul tău stomatolog va efectua examinări și curățări dentare regulate, va trata cariile dentare, va efectua extracții dentare și va oferi tratamente pentru a menține sănătatea gingiilor.

Vezi prețul >>

Ortodonție

Ortodontia este specialitatea stomatologică care se concentrează pe corectarea poziției dinților și a maxilarelor pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Vezi prețul >>

Implantologie

Implantologia este o soluție modernă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, cu ajutorul unor implanturi dentare, care se integrează perfect cu osul maxilar.

Vezi prețul >>

Endodonție

Endodontia este ramura stomatologiei care se concentrează pe tratarea nervului dentar și a pulpei din interiorul dinților, salvând dinții afectați de carii profunde sau traume.

Vezi prețul >>

Estetică dentară

Estetica dentară este specialitatea stomatologică care îmbină știința și arta. În această procedură, medicul stomatolog va utiliza tehnici precum albirea dinților, precum și aplicarea de fațete dentare pentru a-ți îmbunătăți aspectul și încrederea în sine.

Vezi prețul >>

Protetică dentară

Protetica dentară este specialitatea stomatologică care utilizează proteze dentare personalizate pentru a reda frumusețea zâmbetul, funcția masticatorie și confortul oral.

Vezi prețul >>

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgia dento-alveolară este o procedură stomatologică care se ocupă de extracția dintelui și tratarea problemelor asociate dinților, cum ar fi infecțiile sau afectarea țesutului gingival.

Vezi prețul >>
Vezi lista de prețuri

CONTACT:

Locație.

Vasile Alecsandri 39 Baia Mare, Romania

Accesează pagina noastră de Facebook.Accesează pagina noastră de Instagram.