Vasile Alecsandri, nr. 39, Baia Mare

Luni-Vineri 9:00 - 20:00

Misiunea noastră

Zâmbetul este cel mai de preț accesoriu și trebuie să avem grijă de el!

Misiunea noastră este de a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos, prin îngrijire și tratamente de cea mai înaltă calitate. La Denta Like, suntem dornici să obținem cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri, indiferent de nevoile lor dentare. Echipa noastră este formată din medici stomatologi experimentați și pasionați, care sunt bine informați și la curent cu cele mai recente proceduri stomatologice. De asemenea, pentru a ne asigura că fiecare pacient primește îngrijirea și tratamentul personalizat de care are nevoie, ne concentrăm pe comunicarea eficientă cu pacienții noștri.

Indiferent dacă sunteți interesat de un control de rutină sau de tratamente complexe, la Denta Like suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul sănătos și frumos pe care îl meritați.

Echipa Denta Like

Stomatologie generală

„Profesia de medic stomatolog este o conexiune între medic, tehnician și artă. A trebuit să experimentez, să meditez si să compar pentru a realiza cât de importante sunt cele trei ramuri în a profesa cu pasiune, profesionalism și mulțumit de rezultate!”

Ortodonție

„Crescând într-o familie de medici, trăind în acest mediu, l-am îndrăgit încât azi să ajung să profesez. Stomatologia experimentează diverse arii, îmi place să acord timp suficient fiecărui lucru pe care îl fac,astfel încât sa iasă bine!"

Implantologie

„Am fost mereu pasionat să ajut oamenii cu tot ce am putut. Din adolescență am înțeles că zâmbetul este cea mai directă formă de fericire. Zâmbetul fiind important nu doar în relaționarea cu ceilalți, dar și pentru noi înșine. Stomatologia a fost clar alegerea perfectă. Azi mă pot mândri cu această profesie de a ajuta oamenii să zâmbească plini de satisfacție!”

Endodonție

„Am ales să fiu medic stomatolog încă din liceu fiind pasionată de biologie. Mereu mi-am dorit să am o profesie care să necesite uniformă albă. Îndemnată și susținută de membrii familiei iată-mă profesâd și primind satisfacția pe care nu ți-o poate lua nimeni, oferindu-le oamenilor zâmbete perfecte!"

CONTACT:

Locație.

Vasile Alecsandri 39 Baia Mare, Romania

Accesează pagina noastră de Facebook.Accesează pagina noastră de Instagram.