Vasile Alecsandri, nr. 39, Baia Mare

Luni-Vineri 9:00 - 20:00

Ne pasă de
zâmbetul tău!

Clinica stomatologică Denta Like

Bun venit la Denta Like!

O clincă dentară modernă și prietenoasă din Baia Mare! Suntem dedicați sănătății dentare a pacienților noștri și oferim cu mândrie o gamă completă de servicii stomatologice, pentru a ne asigura că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie.

Programează-te la o consultație gratuită și zâmbește alături de noi la Denta Like!

De ce să alegi Denta Like?

Încredere

Pășește relaxat în clinica Denta Like! Lucrăm cu o echipă remarcabilă de medici profesioniști și experimentați, pregătiți să răspundă tuturor nevoilor clienților.

Inovație

Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație și utilizăm cele mai avansate tehnici de tratament pentru a obține cele mai frumoase și sănătoase zâmbete.

Confort

Confortul pacientului este prioritar la Denta Like! Pacienții sunt primiți cu căldură și profesionalism. Vizita la stomatolog va deveni o experiență plăcută.

Servicii oferite

Stomatologie generală

Stomatologia generală se ocupă de sănătatea dentară și a cavității orale, ajutându-te să îți păstrezi un zâmbet sănătos și strălucitor. Medicul tău stomatolog va efectua examinări și curățări dentare regulate, va trata cariile dentare, va efectua extracții dentare și va oferi tratamente pentru a menține sănătatea gingiilor.

Vezi prețul >>

Ortodonție

Ortodontia este specialitatea stomatologică care se concentrează pe corectarea poziției dinților și a maxilarelor pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Vezi prețul >>

Implantologie

Implantologia este o soluție modernă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, cu ajutorul unor implanturi dentare, care se integrează perfect cu osul maxilar.

Vezi prețul >>

100

CLIENȚI MULȚUMIȚI

80

OPERAȚII

100

CLIENȚI MULȚUMIȚI

Echipa de specialiști

Fotografie cu echipa de medici.

Ei sunt echipa ta de încredere. O echipă de specialiști exprimentată, dedicată, dar mai ales, mereu pregătită să facă fiecare vizită la clinică confortabilă. Zâmbește cu încredere alături de Denta Like!

Află mai mult >>

CONTACT:

Locație.

Vasile Alecsandri 39 Baia Mare, Romania

Accesează pagina noastră de Facebook.Accesează pagina noastră de Instagram.